{{ctrl.notification}}

نکات مهم در مورد ویزای روسیه

نکات مهم در مورد ویزای روسیه

روسیه جذابیت‌های فوق العاده ای را در درون خود جای داده است. از جاذبه‌های گردشگری مسکو و شهرهای دیگر گرفته تا جاذبه‌های تجاری مختلفی که در اکثر شهرهای روسیه برقرار است. جاذبه‌های تحصیلی و وجود دانشگاه‌های برتر در روسیه باعث شده تا علاقه مندان به ادامه تحصیل، راهی دانشگاه‌های این کشور شوند. ویزای روسیه نیز دقیقا برای همین تنوع بسیار زیاد اهداف سفر به روسیه صادر می‌شود.

برای اخذ ویزای روسیه باید به سفارت و کنسولگری این کشور مراجعه شود. در ایران در حال حاضر در سه شهر تهران، اصفهان و رشت کنسولگری روسیه برپا است و متقاضیان می‌توانند برای سفر به این کشور به کنسولگری مراجعه کنند. بسته به نوع سفر، مدارک خاصی مورد نیاز است تا ویزا به همان صورت صادر شود. در ادامه سعی می‌کنیم به انواع ویزای روسیه اشاره مختصری داشته باشیم.

 

نکات مهم برای اخذ ویزای روسیه

انواع ویزای روسیه

ویزای روسیه همانند ویزای کشورهای دیگر، به چندین صورت صادر می‌شود. برای اخذ هر کدام از این ویزاها، مدارک خاصی مورد نیاز است. مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع ویزای روسیه باید به صورت کامل در هنگام مراجعه به سفارت یا کنسولگری روسیه به همراه شما باشد. در صورت ناقص بودن مدارک شما، مجبور هستید یکبار دیگر برای تکمیل پرونده به سفارتخانه مراجعه کنید.

  • ویزای توریستی روسیه

  • این نوع ویزا به صورت یکبار ورود صادر می‌شود. برای اخذ ویزای توریستی روسیه نیازی به حضور فرد متقاضی در کنسولگری نیست. برای این منظور می‌توانید مدارک خود را به آژانسی تحویل دهید که از آن تور عادی یا تور لحظه آخری روسیه را خریداری کرده اید. تمامی مراحل اخذ ویزای روسیه توسط آژانس قابل انجام است.
    توجه داشته باشید تا بلیت و تاییدیه رزرو هتل را نداشته باشید، نمی‌توانید ویزای توریستی روسیه را بگیرید. در نتیجه باید تمامی کارهای خود را تکمیل کرده و سپس اقدام به اخذ ویزا کنید. بسته به طول مدت سفر شما، ویزای توریستی صادر می‌شود و به همان مدت درج شده اعتبار دارد.

 

ویزای توریستی روسیه


​ویزای تجاری روسیه

  • ویزای تجاری روسیه تنوع بسیار زیادی دارد. این نوع ویزا با سه اعتبار یک ماهه، سه ماهه و یکساله صادر می‌شود. ویزای تجاری یکماهه روسیه تنها برای یک بار ورود است و پس از خروج فرد، باطل می‌شود. ویزای سه ماهه دو نوع 1 و 2 بار ورود دارد و ویزای یکساله مولتی است و می‌توانید به تعداد نامحدود از روسیه خارج و دوباره به آن وارد شوید.
    توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای تجاری روسیه حتما نیاز به دعوتنامه دارید. همچنین برای اخذ ویزای 1 و 3ماهه نیاز به حضور در کنسولگری روسیه نخواهید داشت؛ اما برای ویزای یکساله حتما باید به سفارت یا کنسولگری روسیه در ایران مراجعه کنید.
    نکته مهمی که باید در زمان اخذ ویزای مولتی یکساله روسیه بدانید این است که ویزای یکساله روسیه به این معنا نیست که شما می‌توانید یکسال به صورت مداوم در این کشور اقامت داشته باشید؛ بلکه در هر دوره 180 روزه، مجاز به 90 روز حضور در خاک روسیه خواهید بود.

 

ویزای تجاری روسیه
 

  • ویزای کاری روسیه

  • این ویزا که به تعبیری ویزای اقامتی روسیه نیز نامیده می‌شود به دو صورت یکساله و سه ساله صادر می‌گردد. تفاوت این ویزا با ویزای تجاری این است که شما می‌توانید در تمام طول مدت اعتبار ویزا در خاک روسیه بمانید و نیاز به ترک خاک این کشور ندارید. همچنین بدون ترک خاک روسیه می‌توانید ویزای خود را برای یکسال یا سه سال دیگر تمدید کنید.
    شرایط هزینه ای اخذ ویزای کاری روسیه برای عضو اصلی خانواده به دو صورت ثابت و ماهانه است. این شرایط برای اعضای خانواده مناسب تر بوده و تنها یک هزینه سالانه پرداخت می‌شود. این هزینه برای ویزای یکساله و سه ساله متفاوت است که بهتر است به صورت کامل تر در توضیح مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع ویزای روسیه به آن بپردازیم.
    توجه داشته باشید که ویزای کاری یکساله قابلیت تبدیل به ویزای دائمی ندارد؛ اما ویزای سه ساله این قابلیت را دارد. در نتیجه اگر می‌خواهید به صورت دائم اقامت روسیه را داشته باشید، بهتر است پس از دوره ای اخذ ویزای یکساله و سپس سه سه ساله، اقدامات لازم جهت اخذ ویزای دائم را بگیرید

 

ویزای کاری روسیه

 

  • ویزای ترانزیت روسیه

  • این نوع ویزا برای عبور از خاک روسیه است. رانندگانی که می‌خواهند با استفاده از خاک روسیه به کشورهای مختلف سفر داشته باشند، می‌توانند با استفاده از این ویزا که اخذ آن بسیار ساده تر از ویزاهای دیگر است، برای ترانزیت از خاک روسیه استفاده کنند.

ویزای ترانزیت روسیه


چند نکته مهم برای اخذ ویزای روسیه

نکات متعددی برای اخذ ویزای این کشور به ویژه در زمینه مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع ویزای روسیه وجود دارد. رعایت نکات مختلف می‌تواند سرعت در اخذ ویزا را بالاتر برده و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری به عمل آورد. در ادامه به صورت خلاصه به برخی از این نکات می‌پردازیم.

 

مراجل گرفتن اخذ ویزای روسیه

 

  • کنسولگری روسیه از دریافت دلارهایی که روی آن‌ها مهر صرافی خورده یا با هر وسیله دیگری بر روی آن نوشته ای حک شده باشد معذور است. همچنین این سفارتخانه دلارهایی که مربوط به قبل از سال 2009 هستند را نمی‌پذیرد.
  • عکس تحویلی به کنسولگری روسیه باید 3 در 4، زمینه سفید، رو به دوربین و جدید باشد. در عکس مردان باید حتما هر دو گوش در عکس مشخص شود.
  • برای اخذ ویزای دائم روسیه و یا ویزای کاری روسیه باید فرد اصلی خانواده زبان روسی را بلد باشد. به همین منظور یک امتحان زبان روسی از سرپرست خانواده گرفته می‌شود. هرچند این امتحان آنقدر سخت نیست و از ابتداییات زبان روسی سوال می‌شود.
  • ویزای روسیه به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. اگر برای اخذ ویزا عجله دارید،می‌توانید از ویزای فوری استفاده کنید که هزینه بیشتری نسبت به ویزای عادی دارد. ویزای فوری خیلی زود و در اسرع وقت به دست شما می‌رسد.

ثبت نظر

chat 0