{{ctrl.notification}}

همه‌چیز در مورد اخذ ویزای چین

همه‌چیز در مورد اخذ ویزای چین و سفر به کشور چین

سفر به چین جذابیت‌های فراوانی دارد. پیشینه تاریخی چین و جذابیت‌های طبیعی پراکنده شده در این کشور در کنار پیشرفت صنایع مختلف چینی باعث شده تا سالانه گردشگران زیادی راهی این کشور شوند. وجود تنوع در جاذبه‌های گردشگری چین در کنار جذابیت‌های تجاری و اقتصادی، باعث شده تا اخذ ویزای چین در دنیا و در ایران افزایش چشمگیری داشته باشد.

در اخذ ویزای چین باید به موارد و نکات مختلفی توجه کنید. به همراه داشتن مدارک مورد نیاز انواع ویزای چین، می‌تواند کار شما را در دریافت این نوع ویزا جلو بیاندازد. توجه کنید که در بسیاری از مواقع نیاز به حضور شما در کنسولگری چین نیست و می‌توانید از طریق آژانس‌های گردشگری معتبر، مراحل اخذ ویزای چین را طی کنید.

در ادامه سعی می‌کنیم با انواع ویزای چین آشنا شویم. آشنایی با انواع ویزایی که توسط کنسولگری چین صادر می‌شود، به شما کمک می‌کند تا بسته به نیاز خود ویزای مد نظر را دریافت نمایید.

 

شرایط گرفتن ویزای چین و خرید بلیط هواپیما

انواع ویزای چین

در حال حاضر 5 نوع ویزای چین توسط سفارت و کنسولگری چین صادر می‌شود. این ویزاها هر کدام نیاز به مدارک عمومی و اختصاصی دارند. تمامی مدارک برای اخذ انواع ویزای چین باید در هنگام مراجعه به کنسولگری چین به همراه شما باشد. البته درصورتی‌که آژانس‌های گردشگری مسئول اخذ ویزای چین برای شما هستند، می‌توانید این مدارک را به آن‌ها بسپارید.
 

  • ویزای توریستی شخصی چین

  • ویزای توریستی چین به صورت 1 بار ورود صادر می‌شود. افراد برای اخذ چنین ویزایی باید یا از تورهای معتبر استفاده کنند و یا اگر قصد سفر شخصی به چین دارند، با خرید بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل، به کنسولگری چین زمان رفت و برگشت خود را اعلام کنند. این ویزا 30 روز از زمان ورود به خاک چین اعتبار دارد و شما می‌توانید در این 30 روز به گشت و گذار در شهرهای مختلف توریستی چین بپردازید. هرچند صدور ویزا برای مدت زمان مشخصی است و باید در زمان گفته‌شده خاک چین را ترک کنید.
     
  • ویزای توریستی گروهی چین

  • این نوع ویزا به گروه‌های 5 نفره ای که به مقاصد توریستی راهی چین می‌شوند تعلق می‌گیرد. شما در سفر به چین می‌توانید با اخذ ویزای گروهی، در هزینه‌های ویزا صرفه‌جویی کنید. اگر به صورت خانوادگی و با تعداد بالای 5 نفر راهی چین می‌شوید، می‌توانید چنین ویزایی بگیرید. اگر تعداد شما کمتر از 5 نفر است، می‌توانید با کمک آژانس‌های گردشگری، به صورت گروه‌های 5 نفری اقدام به اخذ ویزای چین کنید. البته توجه داشته باشید که ویزای گروهی محدودیت ویژه‌ای دارد و آن اینکه حتما باید هر 5 نفر با هم برای ورود و خروج اقدام کنند و نبود یکی از افراد می‌تواند مشکل‌آفرین باشد.
     

ویزای توریستی چین

 

  • ویزای تجاری چین

  • یکی از پرکاربردترین انواع ویزای چین، ویزای تجاری این کشور است. با توجه به گسترش صنایع مختلف در چین، این نوع ویزا برای تجار و فعالان اقتصادی صادر می‌شود تا به‌سادگی بتوانند به چین سفر کنند. ویزاهای تجاری اصولا به صورت 6ماه دبل و مولتی و همچنین 1ساله مولتی صادر می‌شوند. البته این ویزاها به معنای اقامت کامل 6ماهه یا 1ساله در چین نیست و باید در دوره‌های مختلف تعیین شده از چین خارج شوند. با اخذ چنین ویزایی شما به‌سادگی می‌توانید به مراودات تجاری و اقتصادی با کارخانجات و شرکت‌های چینی بپردازید.

ویزای تجاری چین


  • ویزای کاری چین

  • سه ویزای گفته‌شده همگی محدودیت‌های زمانی برای ماندن در چین دارند. اگر قصد داشته باشید مدت زمان بیشتری را در چین سپری کنید، باید ویزای کاری بگیرید. این نوع ویزا البته با شرایط خاصی صادر می‌شود. برای تمدید مدت زمان ویزای کاری نیاز به ترک خاک چین ندارید و می‌توانید از همان کشور اقدام کنید. برای اخذ چنین ویزایی باید مدارک معتبر برای کار در شرکت‌ها یا کارخانجات چین داشته باشید و یا اقدام به ثبت شرکت در چین نمایید. با استفاده از ویزای کاری چین می‌توانید خانواده درجه 1 خود را نیز به چین ببرید
     
  • ویزای کاری چین
  •  

  • ویزای دانشجویی چین

  • چین دانشگاه‌های معتبری دارد که هر کدام از آن‌ها شرایط خاص خود را دارند. در برخی از این دانشگاه‌ها تنها به زبان چینی تدریس می‌شود. برخی دیگر زبان انگلیسی‌زبان اصلی تدریس در آن‌ها است. برای ورود به دانشگاه‌های چینی‌زبان باید مدرک زبان چینی داشته باشید. برای ورود به دانشگاه‌های انگلیسی‌زبان تنها مدرک تافل زبان انگلیسی مورد نیاز است. برای اخذ ویزای دانشجویی باید به همراه مدارک عمومی‌ مورد نیاز برای اخذ ویزای چین، حتما تأییدیه دعوت‌نامه دانشگاه مزبور را پیوست مدارک خود کنید تا سریع‌تر به درخواست شما رسیدگی شود.
     

ویزای دانشجویی در چین

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین

بعد از خرید بلیط هواپیما چین دغدغه ی بعدی و مهم مسافران برای گرفتن ویزای چین می باشد. برای اخذ ویزای چین برخی مدارک بین انواع ویزا مشترک است. هر نوع ویزا نیز مدارک خاص خود را دارد. شما باید در هنگام مراجعه به سفارت چین یا کنسولگری این کشور، حتما تمامی مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع ویزای چین را به همراه مدارک مخصوص هر نوع ویزا به همراه داشته باشید.

مدارک عمومی برای انواع ویزای چین عبارت‌اند از:

  1. اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از زمان خروج
  2. 2 عکس رنگی  4*6 زمینه سفید که در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد
  3. اطلاعات دقیق مسافران
  4. اثبات تمکن مالی با ریز حساب بانکی
  5. بیمه‌نامه مسافرتی معتبر
  6. به همراه داشتن ویزاهای قبلی برای ویزای دبل و مولتی

همان‌طور که اشاره شد، علاوه بر این مدارک، شما باید مدارک مربوط به هر نوع ویزای درخواستی را به کنسولگری تحویل دهید. 

ثبت نظر

chat 2
سمیه :

برای گرفتن ویزا و اقدام آن باید به کجا در ابتدا برویم ؟

ندا :

اینکه چطور بتونیم برای و.یزای اقامت اقدام کنیم ، میتونید راهنمایی کنید؟ ممنون از شما