{{ctrl.notification}}

همه‌چیز در مورد اخذ ویزای چین

ویزای چین به دلایل مختلفی ممکن است صادر شود. ویزای توریستی مرسوم ترین نوع ویزا برای ورود به این کشور است اما عده بسیاری به دلایل تجاری، اشتغال و شرکت در رویدادهای  ورزشی  به این کشور سفر می کنند. در این مقاله قصد داریم نکاتی در خصوص اخذ ویزای چین به شما ارائه دهیم. با سپهرسیر همراه شوید. 

همه‌چیز در مورد اخذ ویزای چین و سفر به کشور چین

سفر به چین جذابیت‌های فراوانی دارد. پیشینه تاریخی این سرزمین و جذابیت‌های طبیعی پراکنده شده در آن همراه با  پیشرفت صنایع مختلف موجب شده تا  سالانه گردشگران بسیاری راهی این کشور شوند. وجود تنوع در جاذبه‌های گردشگری چین در کنار جذابیت‌های تجاری و اقتصادیِ آن، موجب افزایش درخواست برای اخذ ویزای چین در تمام دنیا و همچنین در بین هموطنانمان شده است. 

در خصوص اخذ ویزای چین باید به موارد و نکات مختلفی توجه کنید. به همراه داشتن مدارک مورد نیاز برای دریافت انواع ویزای چین، می‌تواند کار شما را در فرایند دریافت ویزا جلو بیاندازد. توجه کنید که در بسیاری از مواقع نیاز به حضور شما در کنسولگری چین نیست و می‌توانید از طریق آژانس‌های گردشگری معتبر، مراحل اخذ ویزای چین را سپری کنید.

در ادامه سعی داریم تا شما را با انواع ویزای چین آشنا کنیم. آشنایی با انواع ویزاهایی که توسط کنسولگری این کشور صادر می‌شود، به شما کمک می‌کند تا بسته به نیاز خود ویزای مورد نظرتان را دریافت کرده و راهی سفر شوید. 

 

با جاذبه های گردشگری چین آشنا شوید!

 

شرایط گرفتن ویزای چین و خرید بلیط هواپیما

انواع ویزای چین

در حال حاضر 5 نوع ویزای توسط سفارت چین صادر می‌شود. این ویزاها هر کدام نیاز به مدارک عمومی و اختصاصی دارند. تمامی مدارک برای اخذ انواع ویزای چین باید در هنگام مراجعه به کنسولگری همراهتان باشد.  البته درصورتی‌که آژانس‌های گردشگری مسئول اخذ ویزای چین برای شما هستند، می‌توانید این مدارک را به آن‌ها بسپارید.
 

  • ویزای توریستی شخصی چین:

ویزای توریستی چین به صورت 1 بار ورود صادر می‌شود. افراد برای اخذ چنین ویزایی  یا باید از تورهای معتبر استفاده کنند و یا اگر قصد دارند به صورت شخصی به چین سفر کنند، با در دست داشتن  بلیط رفت و برگشت هواپیما و تاییدیه رزرو هتل، به کنسولگری چین مراجعه و زمان رفت و برگشت خود را اعلام کنند. این ویزا 30 روز از زمان ورود به خاک چین اعتبار دارد و شما می‌توانید در این 30 روز به گشت و گذار در شهرهای مختلف توریستی چین بپردازید. هرچند صدور ویزا برای مدت زمان مشخصی است و باید در زمان گفته‌شده خاک چین را ترک کنید.

 

  • ویزای توریستی گروهی چین

این نوع ویزا به گروه‌های 5 نفره ای که به دلایل توریستی راهی چین می‌شوند تعلق می‌گیرد.  در سفر به چین می‌توانید با اخذ ویزای گروهی، در هزینه‌های ویزا صرفه‌جویی کنید. اگر به صورت خانوادگی و با تعداد بالای 5 نفر راهی چین می‌شوید، می‌توانید چنین ویزایی بگیرید. اگر تعداد شما کمتر از 5 نفر است، می‌توانید با کمک آژانس‌های مسافرتی، به صورت گروه‌های 5 نفره اقدام به اخذ ویزای چین کنید. البته توجه داشته باشید که ویزای گروهی محدودیت ویژه‌ای دارد و آن اینکه حتما باید هر 5 نفر با هم برای ورود و خروج اقدام کنند و نبود یکی از افراد می‌تواند مشکل‌آفرین باشد.

 

ویزای توریستی چین

 

  • ویزای تجاری چین

یکی از پرکاربردترین انواع ویزای چین، ویزای تجاری این کشور است. با توجه به گسترش صنایع مختلف در چین، این نوع ویزا برای تجار و فعالان اقتصادی صادر می‌شود تا  بتوانند به چین سفر کنند. ویزاهای تجاری اصولا به صورت 6 ماه دبل و مولتی و همچنین 1ساله مولتی صادر می‌شوند. البته این ویزاها به معنای اقامت کامل 6ماهه یا 1ساله در چین نیست و باید در زمان مشخص شده  از چین خارج شوند. با اخذ چنین ویزایی شما به‌سادگی می‌توانید به مراودات تجاری و اقتصادی با کارخانجات و شرکت‌های چینی بپردازید.

ویزای تجاری چین

  • ویزای کاری چین

سه ویزای گفته‌شده همگی محدودیت‌های زمانی برای ماندن در چین دارند. اگر قصد داشته باشید مدت زمان بیشتری را در چین سپری کنید، باید ویزای کاری بگیرید. این نوع ویزا البته با شرایط خاصی صادر می‌شود. برای تمدید مدت زمان ویزای کاری نیاز به ترک خاک چین ندارید و می‌توانید از همان کشور اقدام کنید. برای اخذ چنین ویزایی باید مدارک معتبر برای کار در شرکت‌ها یا کارخانجات چین داشته باشید و یا اقدام به ثبت شرکت در چین نمایید. با استفاده از ویزای کاری چین می‌توانید خانواده درجه 1 خود را نیز به چین ببرید.

 

  • ویزای کاری چین

 

  • ویزای دانشجویی چین

چین دانشگاه‌های معتبری دارد که هر کدام از آن‌ها شرایط خاص خود را دارند. در برخی از این دانشگاه‌ها تنها به زبان چینی تدریس می‌شود. در بعضی دیگر، انگلیسی‌، زبان اصلی تدریس در این دانشگاه ها است.  برای ورود به دانشگاه‌های چینی‌زبان،  باید مدرک زبان چینی داشته باشید. برای ورود به دانشگاه‌های انگلیسی‌زبان تنها مدرک تافل زبان انگلیسی مورد نیاز است. برای اخذ ویزای دانشجویی باید به همراه مدارک عمومی‌ مورد نیاز برای اخذ ویزای چین، حتما تأییدیه دعوت‌نامه دانشگاه مزبور را پیوست مدارک خود کنید تا سریع‌تر به درخواست شما رسیدگی شود.

 

ویزای دانشجویی در چین

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین

بعد از خرید بلیط هواپیمای چین دغدغه ی بعدی و مهم مسافران برای گرفتن ویزای چین می باشد. برای اخذ ویزای چین برخی مدارک بین انواع ویزا مشترک است. هر نوع ویزا نیز مدارک خاص خود را دارد. شما باید در هنگام مراجعه به سفارت چین یا کنسولگری این کشور، حتما تمامی مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع ویزای چین را به همراه مدارک مخصوص هر نوع ویزا به همراه داشته باشید.

مدارک عمومی برای انواع ویزای چین عبارت‌اند از:

  1. اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از زمان خروج
  2. 2 عکس رنگی  4*6 زمینه سفید که در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد
  3. اطلاعات دقیق مسافران
  4. اثبات تمکن مالی با ریز حساب بانکی
  5. بیمه‌نامه مسافرتی معتبر
  6. به همراه داشتن ویزاهای قبلی برای ویزای دبل و مولتی

همان‌طور که اشاره شد، علاوه بر این مدارک، شما باید مدارک مربوط به هر نوع ویزای درخواستی را به کنسولگری تحویل دهید. 

 

سپهرسیر | بهترین مرجع خرید بلیط هواپیما

date_range یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷ remove_red_eye 937 بازدید favorite_border 0 chat 2
بخش
شماره موبایل
شماره ثابت
کانال تلگرام
پرواز داخلی
09356296999
پرواز خارجی
09356296999
قطار
09158909200
هتل داخلی
05137621919
هتل خارجی
05137621919
تور داخلی
05137621919
تور خارجی
05137621919
ثبت نظر
chat 2
ندا :

اینکه چطور بتونیم برای و.یزای اقامت اقدام کنیم ، میتونید راهنمایی کنید؟ ممنون از شما

مدیر سایت :

با سلام خدمت شما دوست گرامی، شما می توانید با مراجعه به سفارت چین و همچنین با دردست داشتن مدارک مورد نیاز جهت ویزای اقامت چین اقدام کنید و در صورتی که مدارک شما کامل باشد و همچنین شرایط دریافت ویزای اقامت را داشته باشید مسئولین مربوطه در سفارت شما را برای مراحل بعدی راهنمایی میکنند.

سمیه :

برای گرفتن ویزا و اقدام آن باید به کجا در ابتدا برویم ؟

مدیر سایت :

باسلام، در حال حاضر 5 نوع ویزا توسط سفارت و کنسولگری چین صادر می‌شود و شما با توجه به نیاز خود و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز که در همین مقاله بصورت کامل عنوان شده است، می توانید با مراجعه به سفارت چین در تهران برای اخذ ویزا اقدام فرمایید.