{{ctrl.notification}}

چطور ویزای تحصیلی بگیریم؟

چطور ویزای تحصیلی بگیریم؟

تحصیل در خارج این روزها در میان جوانان و قشر دانشجو ایرانی به‌شدت اوج گرفته است و هرجایی که دانشجویی باشد بدانید زمزمه‌های تحصیل و مهاجرت تحصیلی هم به گوشی می‌رسد. اکثر این دانشجویان به امید کار و کسب اقامت دائم راهی کشورهای خارجی می‌شوند. در این میان عده ای از آن‌ها راه درست و عده‌ای دیگر روندی تکراری برای مهاجرت را طی می‌کنند.

کسانی که قصد جدی مهاجرت تحصیلی دارند، باید بدانند که چه مراحلی برای دریافت ویزا تحصیلی طی کنند. شما با گرفتن ویزا تحصیلی می توانید در کشور مقصد مشغول به زندگی، تحصیل و همچنین کار با قوانین خاص کشور شوید. در این مقاله کاربردی در سپهر سیر با ویزای تحصیلی بیشتر آشنا می شویم.

 

چطور ویزای تحصیلی بگیریم ؟

ویزا تحصیلی چیست؟

همانند دیگر ویزاها که قبلا در سپهر سیر در مورد آن‌ها و همچنین روش‌های صدور ویزا صحبت کردیم، ویزای تحصیلی نیز از سوی کشور مقصد دانشجو صادر می‌شود. این ویزا به واسطه قبولی دانشجو در رشته تحصیلی یکی از دانشگاه‌های همان کشور صادر می‌شود و زمانی که دانشجو از تحصیل فارغ شده باشد یا دیگر دانشجو نباشد تا مدت زمان محدودی اعتبار دارد و بعد از آن باطل می‌شود.

ویزای تحصیلی فقط برای دانشجویان نیست و فرد بالای 4 سال می‌تواند ویزای تحصیلی داشته باشد. همان‌طور که مطالعه کردید برای اخذ ویزا ابتدا باید پذیرش دانشگاه مورد نظر خودتان را به دست آورید که خود پروسه‌ای طولانی و زمان‌بر است. از جمله موانع پیش روی شما آزمون‌های تافل و آیلتس برای دانشگاه های انگلیسی زبان است.

به زبان ساده‌تر، ویزا آخرین مرحله است که شما بعد آن می‌توانید بلیط هواپیما خریداری کنید و به سمت کشور مقصد عزیمت کنید. اما قبل از گرفتن ویزا چه تصمیمات باید اتخاذ کنید.

 

ویزا تحصیلی چیست ؟ و شرایط اخذ آن به چه صورت است ؟

 

قبل از اخذ ویزا تحصیلی به چه نکاتی توجه کنیم؟

شما برای خروج از کشور نیاز به پاسپورت دارید. بیشتر دانشجویان پسر برای گرفتن پاسپورت با مشکل سربازی مواجه هستند و نمی‌توانند پاسپورت بگیرند. البته اگر شما بتوانید نامه قبولی در یکی از دانشگاه‌های خارجی را به دست آورید، با ارائه آن به سازمان نظام‌وظیفه می‌توانید تا مدت زمان معلومی که سازمان نظام‌وظیفه آن را تعیین کرده است، معافیت تحصیلی کسب کنید و مستقیم پس از فارغ‌التحصیلی در ایران، به مقصد کشور دیگری که شما را به عنوان دانشجو قبول کرده است، مهاجرت کنید. در واقع اخذ ویزای تحصیلی زمانی برای مشمولان سربازی تنها در شرایطی امکان پذیر است که غیبت نداشته باشند.

برای تحصیل در کشورهای خارجی شما باید دقت زیادی روی هزینه تحصیل کنید. در مقاطع کارشناسی و ارشد در بیشتر کشورهای دنیا، دانشجو باید شهریه پرداخت کند. در کشوری مانند آلمان، تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی رایگان است. در مقطع دکتری اگر بورس و فاند گرفته باشید، علاوه بر اینکه هزینه‌ای نمی‌کنید بلکه به شما حقوق هم داده خواهد شد. البته اگر بورس و فاند نداشته باشید، تحصیل در مقطع دکتری پرداخت هزینه گزافی به دنبال دارد.

مهم‌ترین و اصلی‌ترین تلاش شما در جهت راضی کردن دانشگاه مربوط در کشور دلخواه، گرفتن نمرات مناسب در آزمون‌های زبان آیلتس و تافل است. البته شما در طول دوران تحصیل خود در داخل کشور نیز باید رزومه قوی برای اپلای کردن داشته باشید. تافل و آیلتس را بر اساس نوع کشوری که قرار است به آن مهاجرت کنید، باید انتخاب کنید.

رشته تحصیلی که قرار است بخوانید هم برای برگشت به ایران اهمیت دارد و هم برای ماندن در کشور مقصد. لذا قبل از اپلای کردن کورکورانه و تلاش بیهوده برای رفتن، در مورد رشته‌های تحصیلی و همچنین اعتبار مدرک تحصیلی نهایی که دانشگاه به ما خواهد دارد نزد وزارت علوم و تحقیقات ایران تحقیق کنید.

هر دانشگاهی برای خود روند مشخصی دارد که طی آن دانشجو تلاش می‌کند مورد قبول استاد و دانشگاه قرار بگیرد و باید مدارک خود را به آن‌ها ارسال کند. این مدارک عبارت‌اند از ریز نمرات، مدرک آخرین مقطع تحصیلی، توصیه نامه از اساتید معتبر دانشگاهی، رزومه تحصیلی، انگیزه نامه و …. در این مرحله شما باید هزینه‌ای جداگانه برای هر دانشگاه به منظور بررسی مدارک شما ارسال کنید که غالباً کمتر از 100 دلار هستند.

اگر شانس با شما یار بوده باشد و دانشگاه مورد نظرتان شما را قبول کند، به شما نامه‌ای تحت عنوان قبول پذیرش ارسال خواهد شد که می‌توانید از طریق آن اقدام به اخذ ویزای تحصیلی کنید. پس از گرفتن ویزا، می توانید برای رفتن به کشور مقصد اقدام به خرید بلیط هواپیما کنید. برای این منظور سایت سپهر سیر یکی از بهترین مراجع فروش بلیط هواپیما به مقاصد مختلف خارجی است.

 

ویزا تحصلی و شرایط اخذ آن


مراحل اخذ ویزای تحصیلی

بر اساس قوانین هر کشور، همان‌طور که در مورد اخذ انواع ویزا گفته شد، ویزای تحصیلی نیز می‌تواند مراحل گوناگونی داشته باشد. اما مراحل عمومی و مشترکی ما بین آن‌ها وجود دارد که شامل:

  • درخواست نوبت برای مصاحبه از سفارت، برای این کار اگر سفارت کشور مقصد شما در ایران باشد، باید داخل کشور با مراجعه به سفارت زمان ملاقات با مأمور سفارت را تعیین کنید. در غیر این صورت وقت ملاقات برای سفارت‌های خارج از ایران را از طریق اینترنت رزرو کنید.
  • با مراجعه حضوری باید فرم درخواست ویزای تحصیلی را تکمیل کنید.
  • نامه پذیرش خودتان را از دانشگاه مربوط تقدیم سفارت کنید.
  • مدارک لازم برای نشان دادن تمکن مالی به سفارت جهت توانایی زندگی کردن در کشور مقصد و پرداخت هزینه‌هایی همانند اسکان و مخارج زندگی را به سفارت بدهید.
  • ارائه گواهی پایان سه دوره متوسطه برای دانشجویان عازم مقطع کارشناسی
  • ارائه گواهی پایان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دانشجویان عازم مقاطع تحصیلات تکمیلی
  • پاسپورت
  • عکس
  • ارائه مدارک کافی برای نشان دادن دلایل کافی برای برگشت به ایران
  • مدارک هویتی همانند شناسنامه و کارت ملی
  • پرداخت هزینه صدور ویزای تحصیلی

نحوه اخذ ویزای تحصیلی در خارج از کشور همراه با سپهرسیر


برای مهاجرت تحصیلی فقط اخذ پاسپورت یا داشتن بلیط هواپیما کافی نیست. همان‌طور که مشاهده کردید، هر سطر این مقاله برای گرفتن ویزا پیش نیاز است و شما باید آن‌ها را سپری کنید تا در نهایت موفق به گرفتن ویزا و حتی خرید بلیط هواپیما و خارج شدن از کشور شوید. مهاجرت تحصیلی تصمیمی است که شما باید از سال‌ها قبل برای آن برنامه‌ریزی کرده باشید. اگر می‌خواهید مهاجرت تحصیلی کنید همین امروز دست به کار شوید.

date_range دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۷ remove_red_eye 488 بازدید favorite_border 0 chat 0
بخش
شماره موبایل
شماره ثابت
کانال تلگرام
پرواز داخلی
09158909200
https://t.me/sepehrseir
پرواز خارجی
09158909200
https://t.me/sepehrseir
قطار
09903355070
https://t.me/sepehrseir
هتل داخلی
09158909200
https://t.me/sepehrseir
هتل خارجی
09150366255
https://t.me/sepehrseir
تور داخلی
09150366241
تور خارجی
09150366242
https://t.me/sepehrseir
ثبت نظر
chat 0